Ofițer OPP ucis lângă Brantford, Ontario, în timp ce răspundea la un apel, spune comisarul


Un ofițer al Poliției Provinciale a Ontario (OPP) a murit după ce a fost împușcat în județul Haldimand, răspunzând la un apel, a spus poliția.

Comisarul OPP Thomas Carrique l-a identificat pe ofițer ca fiind provincial Const. Grzegorz Pierzchala, care a murit „slujind cu curaj în îndeplinirea datoriei”.

„Inimile noastre sunt alături de cei dragi și de toți membrii OPP în acest moment tragic”, a scris Carrique pe Twitter.

Potrivit OPP Sgt. Ed Sanchuk, ofițerul a răspuns la apelul unui vehicul într-un șanț în jurul orei 14:40 la Indian Line și Concession 14, la aproximativ 40 de kilometri distanță de Hamilton.

La sosire, Sanchuk spune că ofițerul a fost împușcat și a fost transportat la spital cu răni care le-au pus viața în pericol.

Mașini de poliție sunt văzute în fața unui departament de urgență.
Potrivit OPP Sgt. Ed Sanchuk, ofițerul a răspuns la apelul unui vehicul într-un șanț în jurul orei 14:40 la Indian Line și Concession 14, la aproximativ 40 de kilometri distanță de Hamilton. (CBC)

Un bărbat și o femeie au fost văzuți părăsind locul faptei, a spus poliția.

În jurul orei 17:45, OPP a emis o alertă de adăpost pentru locuitorii din Six Nations of the Grand River, Hamilton și zonele învecinate, avertizându-i despre doi presupuși suspecți, un bărbat și o femeie. Un nume, o fotografie și o descriere a suspectului bărbatului au fost incluse în alerta, în timp ce femeia a fost neidentificată.

În jurul orei 19:00, alerta nu mai este activă.

Oricine are informații este rugat să contacteze anchetatorii.Source link

Leave a Comment