Soarta supradimensionată a unui om de zăpadă este în pericol pe măsură ce vremea se încălzește


Natura dă, dar sperăm că nu va – cu temperaturi mai calde în față – ia, spune arhitectul din spatele unui om de zăpadă falnic din Ottawa.

Chris Moller a profitat atât de gunoiul recent de zăpadă umedă, cât și de ajutorul familiei și al vecinilor pentru a construi un om de zăpadă înalt de aproape cinci metri în afara casei sale din suburbia Kanata.

Frumosul Frosty (nu are încă un nume propriu) necesita podoabe foarte mari: mingi de tenis pentru ochi, puci de hochei pentru nasturi și o jardinieră de grădină în locul unei pălărie tradițională.

„În loc de eșarfă, [a] vecinul a adus un hamac”, a spus Moller. “A fost frumos să am vecini și oameni care să mă ajute pentru că nu aș putea niciodată să o fac singură.”

Întregul proiect a durat aproximativ 40 de ore, a estimat Moller.

O femeie face o fotografie cu doi băieți care stau în fața unui om de zăpadă.
Ryan (stânga) și Keegan (dreapta) Barnes pozează în fața omului de zăpadă, în timp ce mama lor Bridget face o fotografie. Omul de zăpadă uriaș are pucuri de hochei pentru nasturi și un jardinier de grădină pentru pălărie. (Dan Taekema/CBC)

Keegan Barnes și familia lui sunt în vizită din Virginia și stau la o casă lângă Moller’s.

„Cred că este uimitor”, a spus Barnes despre omul de zăpadă falnic. „Vreau să știu cum a ajuns atât de sus”.

Moller mai are de făcut un plus la creația sa din curtea din față.

„Nu avem încă arme asupra lui”, a spus el. „Sper că vom pune armele asupra lui mai târziu, dacă va supraviețui prin criza caldă care urmează”.

Ar putea atinge 9 C până vineri

Mediul și schimbările climatice Canada prognozează temperaturi peste nivelul de îngheț pentru restul săptămânii și săptămâna viitoare.

„Este o schimbare destul de mare care urmează”, a spus meteorologul Gerald Cheng. „Există o masă de aer uriașă, mai caldă, care vine spre Ontario. Și asta va afecta și Valea Ottawa”.

Temperaturile ar putea ajunge vineri la 9 C, anunță agenția. În weekend sunt așteptate ploi de până la 20 de milimetri.

„Vrei să te asiguri că ajungi la lopat, pentru că vine ploaia și va îngreuna să lupți”, a spus Cheng.

Zăpada din jurul drenajului ar trebui să fie curățată, a adăugat el, deoarece topirea ar putea aduce potențialul de inundații.

„Îmi încrucișez degetele”

Acesta nu este primul om de zăpadă uriaș al lui Moller. El spune că a construit oameni de zăpadă din ce în ce mai mari în fiecare an „când vremea cooperează”.

De data aceasta, el speră că prelatele îi vor proteja creația de ploaie și căldură și vor ajuta la prelungirea duratei acesteia.

„Nici măcar nu sunt sigur dacă prelatele o vor salva”, a spus el. — Îmi încrucișez degetele, dar vom vedea.

Un bărbat pe o scară atârnă o prelată portocalie de un om de zăpadă înalt.
Moller speră că prelatele vor ține omul de zăpadă protejat de topirea viitoare. (CBC)Source link

Leave a Comment